Schilderen op Schouwen

Schouwen Duiveland is voor mij het meest bekend. Ik geef er al jaren mijn schildervakantie en ben dat nog steeds niet zat (zowel het eiland als de vakanties 🙂

Dit keer een schildervakantie van een week. Tijdens dit soort (mid) weken neem ik me altijd voor s middags van alles te gaan schilderen maar het komt er nooit van.

Ik ben dan toch te druk met lessen voorbereiden, boodschappen doen, nog even dit voor iemand doen,..en nog even dat en dat regelen.

Carla kwam me een beetje helpen met hand en span diensten en we belanden elke middag wel ergens op een terrasje. Zou ik zelf niet voor kiezen, in t zonnetje op een terras, maar het moet voor haar natuurlijk wel gezellig blijven, anders wil ze noóit meer mee :-D!!)

Het weer knapte gelukkig aardig op. Met de groep lekker op de strandopgang in Renesse geschilderd, de vuurtoren van Nieuw Haamstede vastgelegd en in de mooie tuin van ons huis geschilderd.

Annemie Abelshausen kwam een gastles geven in het Acrylic Pouring. Wat is dat toch leuk en wat heb ik daar zelf ook weer een zin in.

Ik heb dat thuis ook vaak gedaan. Ik ga nog even bedenken hoe ik in de camper een doek 3 dagen volkomen plat kan laten liggen, want zo lang duurt het voor dat een beetje droog is!

Misschien moet ik toch aan een dakterras op t dak van Julia gaan denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s