Bos, heide en veel schildervakanties!

Een tijd niet geschreven. Privé een aantal turbulente weken gehad en wel veel geschilderd maar geen rust gehad om de blog bij te werken. Soms gebeurt er veel in je leven en valt er eigenlijk heel veel te schrijven maar weet je geen goeie woorden te vinden; dan gaat de tijd voorbij, en schrijf je niet.

Na die warme weken en de vakantie in het Noorden waarin ik niet heel veel gedaan heb op schildergebied kreeg ik een gevoel van haast.

Iets “in te moeten halen”. In mei dacht ik dat ik een zee van tijd had. Die hád ik natuurlijk ook, maar ook dié tijd gaat voorbij. De nazomer is begonnen, de nachten worden kouder, de dagen zijn korter en er waren regenachtige dagen begin van de maand.

Waar ik mijn reis begon met de paardenbloemen op het veld, kleuren de bomen nu langzaam oker.

Begin augustus ging ik via de Veluwe en de Achterhoek, naar Soest. Heel veel getekend en geschilderd maar dat in combinatie met wat stress over andere dingen zorgden voor een ouderwetse spitaanval! Oeps, dan doe je zo wie zo even wat minder op t gebied van schilderen, trouwens op elk ander gebied ook!

Even een tandje terug geschakeld, tijd genomen om terug in de “Randstad” een aantal vrienden en vriendinnen te bezoeken, uit te rusten, bij te tanken. Heerlijk gelunched met mijn jongste en vriendin (waar heeft dat kind nu toch zo lekker leren koken en waarom deed hij dat thuis toch nooit :-))? en uiteindelijk in Nuenen beland.

Rust, althans, …een midweek nergens heen want zélf les krijgen van Peter Durieux en Robin d Arcy Schillock.

Hard gewerkt, veel gedaan en veel nieuwe inzichten opgedaan. Maandag mag ik zelf weer als “juf” aan de slag tijdens de schildervakantie in Zeeland, daarna op de Veluwe en daarna in Limburg.

Soester duinen, acryl op doek in wording 30 x 40 cm

Collse Watermolen Nuenen; acryl op canvasboard 30 x 40 cm.
Voorschetsen Collse Watermolen

Collse Watermolen stadia 1 tot 4

Op mijn schetsblok landde een Libelle… gauw gauw gauw,… ik kwam een heel eind maar hij vloog weg voor ik aan zijn pootjes kon beginnen. Die heb ik dan maar gegokt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s